Contact

Van der Vlist Wellness – magneetsieraden.nu
Wij zijn gevestigd aan de Vuurvlindersingel 361, 3544 DB Utrecht, maar daar is geen complete collectie aanwezig. Uiteraard bent u wel op afspraak altijd welkom om nader kennis te maken, enkele voorradige sieraden te zien en méér informatie over de magneetsieraden te krijgen.
U vindt ons niet op beurzen en markten, wij verkopen uitsluitend via onze webshop, per telefoon of per email. U kunt ons van 08.00 tot 22.00 uur bereiken op telefoonnummer 030-6701092 of 06-53503894, ook op zaterdag en zondag. Voor vragen en/of bestellingen zijn wij altijd per email bereikbaar.
Het onderstaande contactformulier invullen is nog gemakkelijker. Daar kunt u ook een gratis catalogus mee aanvragen!
Wij zijn niet de grootste ENERGETIX distributeur in Nederland, maar hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk! En heeft u problemen met een sieraad – ook al heeft u dat niet bij ons gekocht – dan kunt u dat gewoon bij ons melden. Wij proberen het indien mogelijk altijd voor u op te lossen!
Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons, zie de privacy-verklaring Wet AVG.
KvK: 57508178
BTW: NL8526.12.072.B01
Als u een vraag voor ons heeft of een gratis catalogus wilt aanvragen, kunt u dat het gemakkelijkst doen door onderstaand contactformulier in te vullen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: